Mikor érdemes elkezdeni az esküvői ruha tervezését, keresését?

Az esküvő időpontja előtt legalább 3 hónappal érdemes felkeresni a szalont, tervezőnktől telefonon vagy emailen kérhetnek időpontot a tervezési konzultációhoz, vagy a próbához.   A nyári főszezonban mindenképp érdemes megkérdezni, hogy a próbálni kívánt esküvői ruhát nem bérelte e ki valaki (ugyanis minden ruhából csak egy mintadarab készül).

Hogyan tud időpontot foglalni, és miért van erre szükség.

Az időpont foglalásra telefonon és emailen keresztül van lehetőség. Az előzetes időpont foglalásra azért van szükség, hogy a próbán/ próbákon zavartalanul teljes odafigyeléssel csak Önre tudjon koncentrálni tervezőnk.

Milyen nyitvatartási időben, és hogyan tudnak fogadni?

Hétfőtől péntekig 10-18 óráig vagyunk nyitva, hétvégén szombaton csak előzetes megbeszélés alapján, igen ritka esetekben.

Mit tegyek ha előbb vagy később érkeznék a megbeszélt időponthoz képest.

Ha késve vagy korán érkezik azt megértjük, viszont arra kérjük ezt minden esetben előre jelezze, mert tervezőnk számára fontos az ügyfélözpontú kiszolgálás, csak Önnel szeretne foglalkozni. És így tudni fogja azt is, hogy a próba nem marad el, csak problémák adódtak pl: a közlekedéssel, parkolással.

Van e lehetősége visszamondani az időpontját és egy másik időpontot foglalni?

Ha nem tud megjelenni a megbeszélt időpontban, kérjük ezt minnél hamarabb jelezze, hogy tudjunk egy új időpontot adni. Az így felszabadult időpontot pedig át tudjuk adni majd másnak.

Elkísérhetnek e mások is?

Természetesen másokat is hozhatsz magaddal, akik segítenek a ruhaválasztásban és megkönnyítik számodra a döntést. Azonban a túl sok eltérő izlésű kísérő inkább zavaró lehet, gondold át kinek a véleménye fontos a Te számodra. 

A ruhákat csak megvásárolni lehet, vagy bérelni is?

Szalonunk fő profilja az egyedi méretre készített esküvői ruhák és alkami ruhák varrása, természetesen a megfelelő méretű ruhák megvásárolhatóak és bérlésre is van lehetőség. Bérlés esetén is méretre igazítjuk a ruhát, de nagy átalakítást nem végzünk.

Nagyon tetszik egy ruha de a mérete, vagy a színe nem megfelelő az Ön számára, mit tegyen?

A ruhákat más méretben és színben is el tudjuk készíteni egyedi igény alapján, ilyenkor a webshopban megjelölt árakra 20 % felárat számítunk fel (az elfogyott termékek kivételével, mert azok ára már tartalmazza ezt a felárat) ez a méretre készítés (próbák, anyagbeszerzés, konzultáció összeségének) díja.

Mennyi ideig tart egy esküvői ruha elkészítése.

Az esküvői ruha készítését érdemes már az esküvő előtt legalább 3 hónappal elkezdeni. Bonyolúltabb, vagy nehezen beszerezhető anyagból készült daraboknál, legalább 6 hónappal az esküvő előtt.